Een heerlijk verwarmd terras zorgt ervoor dat je tot in de late uurtjes kan genieten van het mooie Dordrecht. Met onze vijftien soorten wijn, diverse champagnes en biertjes zit er altijd wel iets bij voor jou.

Nieuwe mensen ontmoeten? Op elke maandag vieren wij dat het Pink Monday is, de dinsdag en woensdag staan in het teken van live sport, op de donderdag worden de heupen losgegooid op de Salsa Night en in het weekend is er live muziek om van te genieten. Genoeg mogelijkheden!

Als je op zoek bent naar een fijne werkomgeving, ben je bij Mood Loungebar aan het goede adres. Gratis WiFi, genoeg oplaadpunten en een sterke bak koffie zorgen ervoor dat je in de perfecte mood komt.

De geplaatste banken zorgen ervoor dat je alleen, of met een gezelschap kan werken. Een zakelijk gesprek voeren of werken aan dat nieuwe boek wat je altijd al had willen schrijven.. Schuif aan en begin!

Als je je vergadering eens op een mooi ingerichte locatie in hartje Dordrecht wilt houden, kan dat ook bij Mood Loungebar. Wij zorgen voor een goede plek, lekkere koffie en eventueel wat te eten.

Het afhuren van de locatie is ook mogelijk. Tegen een vaste prijs wordt er drank/frisdrank en hapjes geleverd. Om parkeren hoef je je niet druk te maken. We hebben een parkeerplaats waar er geparkeerd kan worden. Rijd binnen via de Noordendijk/Boomstraat om bij ons uit te komen!

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op via hq@atthemood.nl of bel met ons op 078 631 8302